Välkommen till Noshörningens hemmaarena.

Oavsett om du reser till Sälen med familj och vänner eller tar med dig

företaget, hjälper vi dig att upptäcka det bästa som trakten har att erbjuda.

Välkommen till Noshörningens hemmaarena.
Oavsett om du reser till Sälen med familj och vänner eller tar med dig företaget, hjälper vi dig att upptäcka det bästa som trakten har att erbjuda. Nedan följer några exempel på uppskattade äventyr i Noshörningens anda.

 

TVÅ DAGARS KANOTÄVENTYR

Turen startar i norska Ljördalen och ringlar sig ner längs den orörda Görälven.

Vattnet är kallt och klart, och älven är ömsom lugn och ömsom lite mer forsande. Spänningen och pulsen kommer att stiga vid några tillfällen, så det gäller att hålla tungan rätt i mun.

Vid dagens slut landar vi alla – förhoppningsvis torra, men kanske lite trötta – vid nattens camp Hälla, vid älvens strand.

Till kvällen serveras god mat direkt från grillen, eftersom inget slår en middag ute i det fria efter en heldag längs älvens brusande vatten.

Natten tillbringas i tält.Har ni några andra önskemål eller idéer om spännande äventyr i Sälen? Kontakta oss på Noshörningen – vi ser framemot att hjälpa till och dela dem med er.

SKOTERÄVENTYR TILL FUNÄSDALEN

Åk med oss och upptäck skogsåkning i Dalarna och härlig lössnöåkning i Härjedalen.

DAG 1

Vi träffas vid Lindvallen i Sälen för att göra oss redo inför en spännande färd mot Funäsdalen. Sedan bär det av på skogsåkning en bit innan vi stannar för en lunch som intages ute i det fria. Därefter fortsätter vi den 21 mil långa resan mot vårt slutmål, där en fantastisk middag väntar. Som grädde på moset njuter vi sedan, under de sista timmarna före läggdags, av ett avslappnande utomhusspa, med allt vad det innebär.

DAG 2

Vi packar ihop oss och beger oss ut i naturen igen. Dagens tur kommer att gå via Tännäs och Långfjället. Lunch intages ute i det fria även denna dag. Vid Grövelsjön/Idre stannar vi för att spendera natten.

DAG 3

Vi tar oss via Mörkret och Fulufjället vidare hem till Sälen, och väl framme har vi ett minne av en fantastisk tur som sent ska glömmas.Har ni några andra önskemål eller idéer om spännande äventyr i Sälen? Kontakta oss på Noshörningen – vi ser framemot att hjälpa till och dela dem med er.

DATUM OCH PRISER

Datum bokas individuellt efter gruppen.

Kontakta oss för offert och mer information.

DATUM OCH PRISER

Datum bokas individuellt efter gruppen.

Kontakta oss för offert och mer information.